رئیس مرکز توسعه سلامت کیش، گفت: کارشناسان بهداشت محیط این مرکز در ماه گذشته از هزار و ۱۶۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی آرایشی و بهداشتی کیش بازدید کردند.
به گزارش پایگاه خبری پیام پژواک، دکتر محمدرضا رضانیا گفت: ۷۱۰ نوبت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۲۷۵ نوبت بازدید از اماکن عمومی و ۱۸۴ نوبت بازدید از غرفههای آرایشی و بهداشتی در جزیره کیش انجام شدهاست.
وی افزود: ۱۸ نوبت نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب آشامیدنی، ۱۹۷ نوبت کلر سنجی از آب آشامیدنی، ۱۸ نوبت نمونه برداری از نان، ۵۵۴ نوبت اندازه گیری دما، روغن و نمک به وسیله تجهیزات سیار سنجش و رسیدگی به ۱۵ شکایات کتبی و تلفنی در ماه گذشته انجام شدهاست.
دکتر رضانیا تصریح کرد: در ماه گذشته ۴۸ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف جمع آوری و معدوم شد و یک واحد متخلف نیز بدلیل رعایت نکردن توصیههای بهداشتی به دادگاه معرفی شد.
وی افزود: رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل از مهمترین نکات بهداشتی است که بازرسان بهداشتی در بازرسیها مورد سنجش قرار میدهند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش، افزود نظارتهای بهداشت محیط در مناطق مختلف نقش تاثیرگذاری در ارتقای شاخصهای سلامت دارد، و به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم لازم است، بازرسیهای بهداشت محیط با استمرار و جدیت اجرا شود.
دکتر رضانیا از مردم خواست دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند و در زمان خرید به تاریخ تولید و انقضای مواد غذایی دقت کنند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت موارد را به سامانه ۱۹۰ منعکس کنند.