دبیرکل مجمع توسعه و نوآوری سازندگان کیش از مستثنی بودن منطقه آزاد کیش از ۱۲آذرماه ۱۴۰۰ از شمول قانون مالیات بر ارزش افزوده خبر داد و گفت: از این تاریخ کیش نباید هیچ پرداختی در این حوزه داشته باشد.

 

به گزارش پایگاه خبری پیام پژواک، طهمورث قاسمی با تاکید بر اینکه سریع‌ترین راه برای رسیدن به هدف حذف مالیات بر ارزش افزوده، لایحه‌ی آن بود که از سال ۱۳۹۵ توسط دولت به مجلس ارائه شده است، اظهار داشت: با تمرکز و توجه بیشتر بر این لایحه و آشنایی و توجه شخص خاندوزی نماینده مردم در مجلس به ذات مناطق آزاد، و فراکسیون اقتصادی مجلس برای نیل به مزیت مناطق آزاد همراه با ملاحظات حاکمیتی؛ توانستیم به پیش‌بینی دولت در لایحه و معافیت مشمولیتی مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد صحه نهاده و بر اساس همین مدلی که در کیش موجود می‌باشد عمل کرد.
وی کیش را پایلوت کشور و شاخصه‌های آن را قابل الگوسازی برای کل کشور دانست و گفت: پیشنهادی تنظیم شد که از ایرادات شورای نگهبان عبور کرده و به تصویب برسد.
قاسمی ادامه داد: بر این اساس با توجه به صدر ماده ده و توجه به مواردی که معاف از مالیات هستند و خصوصا بخش دوم، مبنی بر تاکید آن بر مناطق تجاری صنعتی ِ خارج از نقاط جمعیتی که دارای تراز تجاری مثبت باشند، و همچنین محصور بودن آنها به طریقی که سالانه به تایید گمرک جمهوری اسلامی ایران برسد، به ظرفیت کیش برای معافیت از مالیات بر ارزش افزوده رسیدیم.
دبیر مجمع توسعه و نوآوری سازندگان کیش افزود: این قانون ۱۲خردادماه ابلاغ شد و چون در قانون برای لازم‌الاجرا بودن آن ۶ماه فرصت منظور شده است، از ۱۲ آذرماه این قانون لاحق، نفوذ بند ت تبصره ۶ قانون بودجه را در برخی از مناطق برمی‌دارد و جزیره کیش از این جمله می‌باشد.
قاسمی تصریح کرد: پیگیری حفظ مزیت‌های مناطق آزاد برای کلیه‌ی این مناطق موردنظر است اما فعلا و مقدم برای ما، ماموریتی است که به حفظ ظرفیت‌های کیش می‌انجامد.
وی با تاکید بر ۶ماه فرصت قانون‌گذار برای اجرایی شدن آن، گفت: پیش از این الحاقی نیز، اجرای مالیات بر ارزش افزوده باید پلکانی صورت می‌گرفت و به دولت و مردم فرصت ایجاد زيرساخت‌های لازم را می‌داد و نباید در کیش هم بلادرنگ بر خط اجرا در می‌آمد.
طهمورث قاسمی همچنین با اشاره به لزوم احراز نظر اصلی مقنن، ادامه داد: هرجایی که قانون ابهامی داشته باشد، مجاز و مشروع به طرح سوال می‌شود، در اینجا نیز پاسخ دریافتی بدین شرح بود که در هر منطقه سه شکل کالا منظور می‌باشد، اول کالایی که از سرزمین اصلی وارد و اینجا مصرف می‌شود، دوم کالایی که در منطقه با دو هدف مصرف داخلی و مصرف سرزمین اصلی تولید می‌شود، و در تمامی این حالات از معافیت مالیات بر ارزش افزوده برخوردار می‌شوند.
وی با اشاره به محصور بودن جزیره و مثبت بودن تراز تجاری آن، تاکید کرد: با توجه به پوشش جمعیتی جزیره کیش و در مقابل پیشرو بودن این منطقه در مناطق آزاد کشور، انتظار می‌رود تا زمان لازم‌الاجرا شدن این قانون مبنی بر معافیت کیش از قانون مالیات بر ارزش افزوده، سازمان دارایی تمامی اقدامات مرتبط را انجام داده و نیازمند اقدامات دوباره و طرح‌های استبصاری جدید نباشد.
قاسمی در پایان بر تبصره و لایحه‌ی مذکور قانون‌گذار تاکید و تصریح کرد: منطقه آزاد کیش از ۱۲آذرماه ۱۴۰۰ از شمول قانون مالیات بر ارزش افزوده مستثنی است و نباید هیچ پرداختی در این حوزه داشته باشد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید

گزارش تصویری

مراسم دید و بازدید اهل سنت کیش در روز عید فطر

نماز عید فطر اهل سنت در کیش

راهپیمایی روز قدس در کیش

پخش دعا جوشن‌کبیر به صورت تر‌دی‌مپینگ در کیش

کاریکاتور

کاریکاتور / رسولی صدرعاملی کارگردان مطرح سینما

کاریکاتور / مدیر فرهنگی و آموزشی سازمان منطقه آزاد کیش

کاریکاتور / مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش

کاریکاتور / مدیر بازرسی و پاسخگویی سازمان منطقه آزاد کیش

عکس

ویدئو